Om oss

Ideen til COZYfix ammepute ble til da jeg fikk store vansker med å amme mitt lille nyfødte barn. Med god støtte og veiledning av sykehusets ammeeksperter fikk jeg den hjelpen jeg skulle, men uten det perfekte resultat.

Å amme sitt barn som er prematur eller fullbårent kan for enkelte mødre være en stor utfordring, selv med erfarne ammeeksperter til stede. Sugeevnen hos premature barn er svakere enn hos fullbårne, og det oppstod problemer med å holde barnet i riktig liggestilling, samtidig som brystet skulle inntil barnets munn. Jeg fikk kramper i kappemuskelen, og vonde armer på grunn av den statiske og anspente ammestillingen. Barnet fikk ikke riktig sugetak, og bryster ble såre og veldig ømme. Utallige ammeputer på markede ble forsøkt for å lette ammingen, men uten resultat. KJENNER DU DEG IGJEN?

Jeg har bakgrunn som produktutvikler på en skofabrikk gjennom åtte år og sitter inne med kompetanse som gjorde at ideen til Cozyfix ammepute ble født. Andre fagfolk er også trukket inn i prosjektet for å tilfredstille deg som forbruker. COZYfix ammepute er konstruert på bakgrunn av ekspertenes viten om riktig ammestilling. Når barnet vokser til, kan puten tas helt ut og barnet ligge komfortabelt på en myk skumgummi med fløyelstrekk. Sykehuset har også testet ut COZYfix ammepute i en periode på to år. Tilbakemeldingene er veldig positive. De er meget fornøyde med ammeputen, og bruker den daglig ved sykehuset. Andre fagfolk er også trukket inn i prosjektet for å tilfredsstille deg som forbruker. Fysioterapeut med erfaring som blant annet barnefysioterapeut har kommet med gode innspill om riktig høyde på pute, slik at mor sitter i riktig sittestilling. Stoffet som vender inn mot magen til mor består av ”air-mesh” som gir god luftsirkulasjon. På toppen har vi valgt et deilig godt fløyelsmateriale med tanke på barnets sensitive hud. Skumgummiringen er formet slik at COZYfix ammepute passer de fleste. Mødre ammer sitt barn opp til ca. 8-12 ganger i døgnet. COZYfix ammepute vil bidra til at mødre som ammer sitt barn skal ha størst mulig avlastning, dette for å unngå belastningskader. Mødre vil få en bedre hverdag uten plager, og barnet vil få en mor som får overskudd til pleie og omsorg av sitt nyfødte barn. COZYfixs filosofi er å skape et produkt av høy kvalitet, kombinert med funksjonelt og tiltalende design. 

Miljø

Vi skylder barna miljøvennlige og rene produkter. Vår leverandør garanterer at stoffene som er brukt i COZYfix ammepute er fri for kjemikalier som kan være skadelig for et lite barn. Vi stiller høye kvalitetskrav til vårt produkt, likesom du stiller krav til oss som leverandør av barneutstyr. Nyfødte små barn har ømfintlig hud og sensitive luftveier. Retningslinjer er utarbeidet for å unngå helseplager fra tekstilprodukter som benyttes nær huden. Vi setter helse, miljø og sikkerhet i høysetet.

Velg COZYfix ammepute og ditt barn vil være trygt

Vi råder dere sterkt til å ikke kaste COZYfix ammepute etter bruk. Den er konstruert og designet med tanke på gjenbruk. Kvaliteten er så god at generasjoner vil få bruk for ammeputen. Tenk på bestemødre som sitter og strikker rundt omkring i landet. Også de vil ha godt av å få avlastning til sine armer. Mennesker med muskelsykdommer vil nyte godt av puten. Tenk miljø og gjenbruk slik at vi bidrar til at våre babyer kan gå en lysere fremtid i vente.