Dette sier kundene

Da jeg skulle begynne å amme vår premature baby på 1 400 gram forsøkte jeg først med ordinære ammeputer. Dette gikk ikke så bra, da babyen nesten ble borte i disse ammeputene som var alt for myke. Så oppdaget jeg at det var en spesiell ammepute som gikk på omgang mellom de andre mødrene på avdelingen. Etterspørselen etter denne puten var rett og slett slik at det måtte organiseres «kø-ordning» for oss som ønsket å benytte den. Denne ammeputen var en Cozyfix!

Den store fordelen med denne sammenliknet med de andre modellene, er at den kan spennes inntil kroppen. Dette gjør at babyen ikke detter ned mellom meg og og puten, samt at den er hardere og stødigere enn de ordinære putene, hvilket gjør det lettere å styre babyen i forhold til puppen. Da denne puten er stødigere, så slapper jeg også bedre av og kan konsentrere meg helt og fullt om ammingen. Jeg kan anbefale Cozyfix!

Marianne Frilseth

Denne ammeputen har utrolig mange gode egenskaper. Det at man spenner den på seg, gjør det lett å finne riktig ammestilling både for mor og barn. Derfor vil den være et godt hjelpemiddel for alle ammende mødre. Spesielt dersom man har problemer med å få til en god ammestund for både barnet og mor.

Uttalelse fra fysioterapeut

Jeg fødte for snart tre døgn siden, og har problemer med såre brystknopper og Raynauds fenomen. Dette slet jeg med i hele fem måneder, da jeg fikk mitt første barn for fire år siden. Rett ammestilling er særdeles viktig, og jeg fikk prøve ammeputen deres på barselavdelinga, og fant den helt fantastisk!

Har akkurat bestilt en slik pute nå, og lurer på når jeg kan forvente at den kommer. Det hører med til historien at mitt første barn var født uke 36 (etter mine beregninger uke 35). Han ville ikke suge i starten. Etterhvert tok han brystet, men sugde feil. Ammeputen jeg hadde kjøpt fungerte overhodet ikke. Han skled bare imellom og jeg ga den opp etterhvert. Satt med fire-fem puter rundt meg hver gang jeg skulle amme og prøvde legge til rette for bedre ammestilling, men det var vanskelig. Med puten deres var det virkelig enkelt å få lagt min nyfødte inntil kroppen min, og ha full kontroll over sugetaket. I tillegg sitter man helt avslappet i skuldrene. Kjempebra!

Liv-Hege Johnsen, Tromsdalen